Despre noi

Angajăm

Companie

Suntem cea mai importantă companie mobilă de punct de vânzare (mPOS) din Europa. Am început în 2012 și ne-am creat serviciul de plată de la zero pentru a revoluționa industria și a stimula capacitatea de antreprenor a fiecăruia. Am creat un dispozitiv unic care, cu smartphone-ul din buzunarul tău, permite micilor comercianți să accepte plățile cu cardul oriunde.

Indiferent dacă comercianții noștri produc cafea sau repară mașini, dorim să facem tehnologie pe care oricine o poate folosi, astfel încât comercianții noștri să poată continua să facă ceea ce fac cel mai bine. De la procesul nostru de înregistrare complet nebirocratic (fără nicio hârtie) până la prima plată, totul e foarte ușor. Ofertele tradiționale nu prea țin cont de nevoile întreprinderilor mici, noi da. Suntem deschiși și onești cu privire la prețurile noastre și nu avem comisioane ascunse.

Lansată în august 2012, compania noastră se bucură de o abordare globală impresionantă și de atunci s-a extins în 31 de țări, inclusiv Germania, SUA și Brazilia. SumUp continuă să crească și este susținută de American Express, BBVA, Groupon, Holtzbrinck Ventures și alți renumiți investitori de capital de risc.

Astăzi, sute de mii de întreprinderi mici din întreaga lume se bazează pe SumUp pentru a primi plățile cuvenite pentru produsele și serviciile lor. Dincolo de aplicațiile noastre hardware, mobile și web originale, am continuat să dezvoltăm o suită de API și SDK-uri pentru integrarea plății SumUp în alte aplicații și servicii.

Tehnologie

SumUp Payments UE UAB este autorizată ca instituție de monedă electronică de către Banca Lituaniei (licența nr. 56) în Lituania, asigurându-se că plățile sunt procesate în conformitate cu cele mai înalte standarde de securitate.

Înregistrarea Băncii Lituaniei

Platforma proprie de plăți end-to-end a companiei SumUp este primul sistem EMV mPOS complet certificat din lume care acoperă întregul proces de plată: terminale de card, aplicații mobile Android și iOS, o platformă de procesare a plăților și soluții de risc și antifraudă. SumUp este, de asemenea, singurul furnizor de mPOS care proiectează și își dezvoltă propriile terminale de card EMV.

Terminal Air mPOS SumUp este cea mai sigură metodă de plată cu cardul și a primit certificarea completă de la o serie de organisme de reglementare, inclusiv:

  • Certificat PCI PTS V4.0, SRED

  • Certificate EMV de nivel 1 & 2

  • Mastercard Pay Pass, Visa Pay Wave, American Express Expresspay

  • MasterCard TQM

  • Certificat MasterCard TIP, Visa ADVT

  • Certificat Visa Ready

Echipă

Facem lucrurile altfel. Construim propria noastră soluție de plată end-to-end, astfel încât să putem oferi întotdeauna cea mai bună valoare și servicii. Știm cât de importantă este plata pentru întreprinderile mici, așa că folosim tehnologia noastră pentru a rezolva problemele lor. Credem într-o comunicare deschisă și transparentă, nu în reguli și ierarhii stricte. Suntem o echipă de oameni harnici, talentați, cu un singur obiectiv: să dezvoltăm un mod mai bun de a fi plătit. Avem câteva provocări uriașe în fața noastră și avem nevoie de oameni inteligenți, creativi, care să inoveze și să dezvolte industria de plăți. Dacă crezi că ai ce trebuie -

Alătură-te nouă